Whatsapp
Bel mij: 06 81 35 56 38

Groepswandelingen met gedragsoefeningen maart 2019

Half jaar groepswandelingen maart 2019

Het is weer zover! Er starten nieuwe groepen voor de groepswandelingen met gedragsoefeningen. We trainen een keer in de maand van maart tot augustus. Er starten zaterdag ochtend 30 maart een groep van 9.00 tot 10.00 en van 10.30 tot 11.30 en bij veel aanmeldingen nog een groep van 12.30 tot 13.30.

Voor wie is de groepswandeling met gedragsoefeningen?

Wil jij aan de slag met je hond in (klein) groepsverband zodat er genoeg begeleiding is voor iedereen? Loop jij tegen 1 of meerdere problemen aan zoals; trekt je hond aan de riem, is je hond meer met de omgeving bezig dan met jou tijdens de wandeling, vind je het lastig om andere honden te passeren, valt je hond uit naar andere honden, is je hond overenthousiast en moeilijk rustig te krijgen, wil jij je hond goed kunnen lezen en meer weten over hondentaal?

Kortom, wil jij weer genieten van de wandelingen met je hond.  Dan is de groepswandeling met gedragsoefeningen wat voor jou. We trainen in een kleine groepen (4-6 honden) met genoeg begeleiding. 

Honden vanaf 9 maanden (junior) mogen meedoen. Junior  betekent dat de wandeling incl. oefeningen maximaal een uur duren, omdat het voor de hond leuk moet blijven.

Groepswandelingen 30 maart 2019

Half jaar groepswandeling met gedragsoefeningen voor (junior) honden. Start op zaterdag 30 maart om 9.00 uur tot 10.00 uur. Kosten 199,- inclusief trainingslijn. 

Half jaar groepswandeling met gedragsoefeningen voor (junior) honden. Start op zaterdag  om 10.30 uur tot 11.30 uur. Kosten 199,- inclusief trainingslijn.

Elke wandeling wordt er gezamenlijk een nieuwe datum gepland                 

Inschrijven kan via het contactformulier https://www.lutskedebruin.nl/contact/ of via de mail info@lutskedebruin.nl. Let op VOL IS VOL!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *