Whatsapp
Bel mij: 06 81 35 56 38

Groepswandelingen On Leash met Lies

Groepswandelingen Zomer 2020 On Leash met Lies

Tijdens Corona blijven veel mensen thuis  en gaan niet op vakantie. Dit is dus het moment om aan de slag te gaan met je hond! We hebben toestemming van de gemeente gekregen om in groepsverband te trainen, natuurlijk hebben wij de nodige maatregelen getroffen zodat de wandelingen veilig verlopen.

Voor wie? Wil jij weer genieten van de wandelingen met je hond? Vind jij het fijn om in een klein groepsverband aan de slag met je hond te zijn? Trekt je hond aan de lijn of kan je hond wel wat sociale vaardigheden bijleren? Wil jij het vertrouwen weer terug in je hond? Dan zijn de groepswandelingen On Leash met Lies wel wat voor jou!

Wat gaan we doen? We trainen in kleine groepjes van 4 baasjes met hond en gaan aan de slag met het  ontspannen lopen aan de lijn. Tijdens de wandelingen doen we verschillende gedragsoefeningen waardoor jij en je hond leren hoe om te gaan met bepaalde situaties die je onderweg kunt tegenkomen. Doordat de groepen klein zijn is er voor elk baasje en hond voldoende aandacht.  We trainen een keer in de  twee weken. De wandelingen zijn alleen aangelijnd en we houden voldoende afstand.

Waar en hoelang wandelen we? We trainen vanuit Kollum en omgeving.  Per keer spreken we in de groepsapp een locatie af. De groepswandelingen duren ongeveer een uur. Er wordt tijdens de wandelingen goed op de honden gelet zodat overtrainen wordt voorkomen. Tijdens de wandeling zijn er meerdere momenten waarbij we stoppen om een (gedrags)oefening te doen.  Na het wandelen staat er een bakje water en een beloning klaar voor de honden en aan de  baasjes wordt natuurlijk ook gedacht.  

Kosten? On Leash met Lies bestaat uit 5 wandelingen, verspreidt over 3 maanden.  Er wordt rekening gehouden met het (zomerse) weer, dus het kan zijn dat een geplande wandeling verplaatst wordt vanwege de hitte. Naast de 5 wandelingen wordt er een groepsapp aangemaakt waarbij foto’s en filmpjes worden geplaatst van de trainingen. Ook is er ruimte om vragen te stellen.  Kosten deelname On leash met Lies zijn 100,- p.p.  Wil je als stel meetrainen of met meerdere honden? Stuur dan even een mail naar info@lutskedebruin.nl zodat we de groepen goed kunnen indelen.

Data: Opties: Maandag avond en woensdag avond en zaterdag ochtend

  • Augustus
  • Week 33
  • Week 35
  • September
  • Week 37
  • Week 39
  • Oktober
  • Week 41

Aanmelden kan via info@lutskedebruin.nl ook kun je via de mail natuurlijk vragen stellen hierover.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *