Whatsapp
Bel mij: 06 30 33 97 17

Groepswandelingen Start Januari 2019

Het is weer zover! Er starten nieuwe groepen voor de Groepswandelingen met gedragsoefeningen. We trainen een keer in de maand van januari tot juni. Er start een groep op zaterdagochtend voor jonge honden vanaf 7 maanden, een groep  op zaterdagochtend voor volwassen honden en bij genoeg animo een groep op de donderdagochtend voor volwassen honden.   

Loop jij tegen het volgende aan: trekt je hond aan de riem, is je hond meer met de omgeving bezig dan met jou tijdens de wandeling, vind je het lastig om andere honden te passeren, valt je hond uit naar andere honden, wil jij je hond kunnen lezen en meer weten over hondentaal, vind jij het leuk om in kleine groepen met genoeg begeleiding te trainen?

Kortom, wil jij weer genieten van de wandelingen met je hond.  Dan is de groepswandeling met gedragsoefeningen wat voor jou. 

Groepswandelingen januari 2019

Groepswandeling met gedragsoefeningen. Leeftijd: volwassen. Start op donderdag 17 januari van 9.15 uur tot 10.45 uur. Kosten inclusief trainingslijn.    

Groepswandeling met (gedrags)oefeningen voor jonge honden. Leeftijd: vanaf 7 maanden (aangepast programma). Start op zaterdag 26 januari om 9.15 uur tot 10.15 uur. Kosten inclusief trainingslijn. 

Groepswandeling met gedragsoefeningen. Leeftijd: volwassen. Start op zaterdag 26 januari om 10.30 uur tot 12.00 uur. Kosten inclusief trainingslijn.                           

Inschrijven kan via het contactformulier https://lutskedebruin.nl/contact/ of via de mail info@lutskedebruin.nl. Let op VOL IS VOL!

Reacties

 1. Amerins oord schreef:

  Hallo,

  Ik zou graag op zaterdag 26 januari meedoen met de groepswandeling. Samen met mijn hond royce, in april wordt hij 3 jaar. Hij is sinds kort gecastreerd en is hierdoor wel veranderd. Valt uit naar andere honden die hij niet kent.
  Een goede vriendin van mij Froukje vd schouw doet mee met Hummer. De wandelingen met hun 2 samen gaan super goed.
  Ik zou wel graag bij haar in de groep willen.
  Wanneer krijg hier bericht over? Ik werk in de zorg en zal zo nu en dan moeten ruilen om elke keer aanwezig te zijn.

  1. Lutske de Bruin schreef:

   Hallo Amerins,

   Via Froukje had ik je al op de lijst gezet. Ik heb je hierover ook gemaild en hoop dat je deze in goede orde ontvangen hebt. Volgende week ga ik met de indelingen aan de slag en verstuur ik alle info over de groepswandeling. Als je hierover nog vragen hebt mag je wel een mail sturen naar info@lutskedebruin.nl. Met vriendelijke groet, Lutske de Bruin


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *