Whatsapp
Bel mij: 06 81 35 56 38

Groepswandelingen Start Januari 2019

Het is weer zover! Er starten nieuwe groepen voor de Groepswandelingen met gedragsoefeningen. We trainen een keer in de maand van januari tot juni. Er start een groep op zaterdagochtend voor jonge honden vanaf 7 maanden, een groep  op zaterdagochtend voor volwassen honden en bij genoeg animo een groep op de donderdagochtend voor volwassen honden.   

Loop jij tegen het volgende aan: trekt je hond aan de riem, is je hond meer met de omgeving bezig dan met jou tijdens de wandeling, vind je het lastig om andere honden te passeren, valt je hond uit naar andere honden, wil jij je hond kunnen lezen en meer weten over hondentaal, vind jij het leuk om in kleine groepen met genoeg begeleiding te trainen?

Kortom, wil jij weer genieten van de wandelingen met je hond.  Dan is de groepswandeling met gedragsoefeningen wat voor jou. 

Groepswandelingen januari 2019

Groepswandeling met gedragsoefeningen. Leeftijd: volwassen. Start op donderdag 17 januari van 9.15 uur tot 10.45 uur. Kosten inclusief trainingslijn.    

Groepswandeling met (gedrags)oefeningen voor jonge honden. Leeftijd: vanaf 7 maanden (aangepast programma). Start op zaterdag 26 januari om 9.15 uur tot 10.15 uur. Kosten inclusief trainingslijn. 

Groepswandeling met gedragsoefeningen. Leeftijd: volwassen. Start op zaterdag 26 januari om 10.30 uur tot 12.00 uur. Kosten inclusief trainingslijn.                           

Inschrijven kan via het contactformulier https://www.lutskedebruin.nl/contact/ of via de mail info@lutskedebruin.nl. Let op VOL IS VOL!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *