Whatsapp
Bel mij: 06 81 35 56 38

Hondengedragsdeskundige

Jammer genoeg kan iedereen zich zomaar hondengedragsdeskundige noemen. Hierdoor ontstaat een extra drempel om hulp te vragen voor het probleemgedrag van uw hond. Veel mensen kennen een gevoel van schaamte voor het probleemgedrag van hun hond en hebben het idee dat ze falen. Vooral wanneer het ze zelf niet is gelukt om het gedrag onder controle te krijgen. Maar dit is absoluut niet nodig, ik als hondengedragsdeskundige ben er om u te helpen. Het maakt hierbij niet uit hoe oud uw hond is, ik kan honden van alle leeftijden begeleiden. Om u ervan te verzekeren dat u bij mij aan het juiste adres bent, heb ik mij aangesloten ben bij het HWIB Keurmerk. Dit logo mag ik alleen dragen omdat ik aan de strenge voorwaarden van het HWIB Keurwmerk voldoe.

Wacht niet te lang

Wanneer uw hond ongewenst gedrag vertoont is het raadzaam om niet te lang te wachten om contact op te nemen met een hondengedragsdeskundige, zodat het probleem niet verergert. Ik kan u begeleiden en coachen om samen het probleem aan te pakken. Ik heb de nodige ervaring opgedaan en opleidingen gevolgd om mij te kunnen verplaatsen in uw situatie. Zodoende kan ik u als hondengedragsdeskundige een behandelplan op maat aanbieden. Misschien kunt u in een paar sessies alweer zonder problemen verder omdat u zelf niet zag dat u ongemerkt het ongewenste gedrag beloonde. Maar ook als er wat meer tijd nodig is om het gedrag van uw hond om te buigen, kunt u bij mij terecht.

Een hondengedragsdeskundige is er ook voor u

Als hondengedragsdeskundige sta ik open voor al uw vragen, dus u kunt altijd contact met mij opnemen wanneer u twijfelt. Als hondengedragsdeskundige ben ik er ook voor u. Het kan soms betekenen dat u geconfronteerd wordt met dingen die u minder goed aanpakt. Maar wanneer u geen actie onderneemt kan het gedrag verergeren of, in het ergste geval, escaleren. Ik ben gespecialiseerd in het gedrag van honden en coach zowel de hond, maar ook u als baasje 1 op 1 om weer meer plezier te hebben in het omgaan met uw hond. Na een tijdje zult u merken dat dit beloond wordt in het gedrag van uw hond, hij of zij zal laten zien dat het werkt!
En als ik er onverhoopt niet uitkom, kan ik in contact komen met andere hondengedragsdeskundigen die aangesloten zijn bij het HWIB Keurmerk om hen om advies te vragen.